Vacatureoverzicht

Hands-on Marketing Manager

Hands-on Marketing Manager

Solliciteer in twee klikken

Hoe log jij dagelijks in op jouw werkplek? Vanuit een virtuele werkomgeving of nog op de traditionele manier op een personal computer? Misschien weet je het niet, maar je gaat er nu wel over nadenken. En dat is precies wat wij zoeken in onze nieuwe Marketing Manager. Je bent namelijk een hands-on Marketing Guru, die zich helemaal thuisvoelt in de #IT-wereld. Daarnaast hecht je waarde aan de volgende pijlers in jouw vakgebied en heb je jouw successen behaald op het gebied van: lead generation, brand awareness en campagnes.

Hands-on Marketing Manager, dit ga je doen: Met jouw branding expertise ga je samen met onze (internationale) marketingcollega’s onze twee labels - Login en Basefarm – online nóg sterker in de markt zetten en genereer je kwalitatieve leads, zodat we kunnen blijven groeien. Ook houd jij je bezig met het opzetten en uitbouwen van de online campagnes.  Je bent #creabea, want een pakkende lay-out of campagne creëren is voor jou een koud kunstje. Uiteraard heb je daarbij een scherp oog voor detail, want je weet dat alles telt om iets gaafs te creëren. Google Analytics en Marketing Automation kennen ook geen geheimen voor jou. Kennis met WordPress en Adobe Creative is geen must, maar is zeker een pré. Toch iets concreter? Dat kan: Je bent onderdeel van het Nederlandse Sales team en rapporteert aan de Sales & Marketing Director Vanuit Marketing jouw Sales collega’s ondersteunen met hun commerciele activiteiten Ontwikkelen en implementeren van marketingprogramma’s (o.a. geautomatiseerde marketingcampagnes in CRM tools) Samen met onze Content Marketeer zorg je ervoor dat onze online communities verder worden uitgebouwd en worden beheerd Beheren en optimaliseren van onze website

Ook belangrijk, wie ben jij? Je bent een energieke Marketing Guru met een HBO werk- en denkniveau. Met jouw enthousiaste persoonlijkheid ben je vanzelfsprekend communicatief sterk (zowel in het Nederlands als in het Engels). In een gespreid bedje kom je niet terecht, maar wel in een omgeving met veel potentie. Je bent van nature een ondernemende doener, die ervoor gaat zorgen dat de afdeling Marketing zowel in- als extern zijn statement maakt. Wat je vooral fijn gaat vinden, is de vrijheid die je gaat krijgen bij ons. Je bent namelijk in staat om je eigen planning te maken, je afspraken na te komen en ook je collega’s daaraan te houden.  Dit mag je van ons verwachten: We vragen veel en daar krijg je ook zeker wat voor terug. Een zelfstandige, maar vooral veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken voor de twee labels - Login Consultants (90 FTE) en Basefarm (32 FTE) - met een persoonlijke en mensgerichte cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Beide organisaties maken onderdeel uit Orange Business Services, een internationaal IT-bedrijf en onderdeel van het Franse bedrijf Orange.   Uiteraard ontvang jij een passend salaris met daar bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop en iPhone vinden wij vanzelfsprekend. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen (op basis van 40 uur), krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden!

Ready to #bethebest to #joinlogin & Basefarm? Zodra ik jouw sollicitatie heb ontvangen, neem ik uiteraard contact op met jou. Als je vragen hebt of aanvullende informatie wilt ontvangen, dan kan je mij bellen, appen of mailen; +31(0)6-38686283 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Read more: Hands-on Marketing Manager

Technical Consultant

Technical Consultant

Solliciteer in twee klikken

Technical Consultant, dit is jouw uitdaging: Als Consultant bij Login zullen jouw dagen er altijd anders uit zien. Zo kun je bijvoorbeeld als troubleshooter worden ingezet bij één van onze klanten. Het kan ook voorkomen dat je voor langere tijd deel neemt aan een implementatie traject, waar je één van de specialisten bent binnen een projectteam.Waar het op neer komt, is dat jij, met jouw kennis en ervaring van de virtuele werkplek, onze klanten helpt bij het oplossen van hun vraagstukken en/of problemen. Ook belangrijk, wie ben jij? Je bent een specialist op het gebied van desktop virtualisatie. Je hebt kennis van Citrix, Microsoft en/of VMware. Je voelt je als een vis in het water bij o.a. de volgende technologieën: Horizon View, AirWatch, XenApp, XenDesktop, RES (Ivanti), App-V en Windows Server (2008 R2/2012 R2/2016). Wij zijn specialisten op het gebied van End-User Computing en dat is precies waar ook jouw passie ligt.Naast al deze technische skills, vinden wij het belangrijk dat je binnen ons team past. Dat betekent dat je waarde hecht aan een informele werksfeer en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Jij bent tevens ons visitekaartje bij de klant, daarom is het belangrijk dat je zowel representatief als communicatief vaardig bent.

Dit mag je van ons verwachten: Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Jouw kennis zal zich verder verdiepen en je hebt hier de mogelijkheid een guru te worden in jouw vakgebied. Je hebt recht op een leaseauto en een goed salaris, passend bij jouw leeftijd, kennis en ervaring met daar bijhorende bonusregeling. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen, krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Tevens vinden wij een goede pensioenregeling vanzelfsprekend.  

Klaar voor onze kennismaking in de Sky Lounge?  Eén  klik op - Solliciteer in twee klikken - en dan neem ik graag contact op met jou. Uiteraard kan je ook contact met mij opnemen als je vragen hebt. Je kan mij bellen of appen op +31(0)6-38686283 of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Meer: Technical Consultant

Open Sollicitatie

Open Sollicitatie

Let's keep in touch

Hoewel er momenteel geen (openstaande) vacature is, komen wij graag met talenten in contact.  Bij Login Consultants kennen wij namelijk een gezonde groei. Overtuig ons van jouw motivatie en enthousiasme met het onderstaand formulier, dan neemt onze Corporate Recruiter - Tiffany - contact met jou op zodra er mogelijkheden zijn.

Meer: Open Sollicitatie

System Engineer

System Engineer

Solliciteer in twee klikken

System Engineer, dit is jouw uitdaging: Als System Engineer voorzie je onze klanten van 3e lijns support en los je complexe incidenten op. Daarnaast verzorg je ook installaties van infrastructuurcomponenten om de virtuele desktops beschikbaar te stellen. Proactief uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is voor jou vanzelfsprekend. Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met een team van ervaren collega's vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het kan ook voor komen dat je soms op locatie bij de klant bent, wel zo dynamisch! Ook belangrijk, wie ben jij? Net als jouw collega's heb je passie voor het IT-vakgebied waarin wij werken, namelijk de virtuele desktop. Je streeft naar maximale klanttevredenheid en je bent je ervan bewust dat deze wordt bepaald door de prestatie van de virtuele dekstop. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met 2e of 3e lijns werkzaamheden en je hebt een relevante vooropleiding. De volgende technologieën zoals XenDesktop, Horizon View, AirWatch, App-V en ThinApp kennen bijna geen geheimen meer voor jou. Mocht er toch iets zijn waar jij niet uitkomt dan vind je het een uitdaging om op zoek te gaan naar het antwoord. Je stopt niet voordat je deze gevonden hebt.  

Dit mag je van ons verwachten: Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Jouw kennis zal zich verder verdiepen en je hebt hier de mogelijkheid een guru te worden in jouw vakgebied. Kennisdeling, trainingen en certificeringen staan bij ons hoog in het vaandel, hopelijk ook bij jou. Je ontvangt een goed salaris, passend bij jouw leeftijd, kennis en ervaring. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen, krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Tevens vinden wij een goede pensioenregeling vanzelfsprekend.

Klaar voor onze kennismaking in de Sky Lounge?  Eén  klik op - Solliciteer in twee klikken - en dan neem ik graag contact op met jou. Uiteraard kan je ook contact met mij opnemen als je vragen hebt. Je kan mij bellen of appen op +31(0)6-38686283 of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Meer: System Engineer

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 20 342 0280
F. +31 (0) 20 697 5721
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.