Vacatureoverzicht

Online Marketing Specialist

Online Marketing Specialist

Solliciteer in twee klikken

Online Marketing Specialist, dit ga je doen: Het doel van jouw functie is om samen met onze (internationale) marketingcollega’s onze twee labels - Basefarm en Login - online nog sterker in de markt te zetten en kwalitatief goede leads te genereren, zodat we kunnen blijven groeien. Als Online Marketing Specialist ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van onze online strategie. Je houdt je bezig met het opzetten en uitbouwen van de online campagnes. Daarnaast stel je de lay-out van o.a. de nieuwsbrieven op en samen met onze Content Marketeer ondersteun je onze Recruitment afdeling met betrekking tot de arbeidsmarktcommunicatie.   Toch iets concreter? Dat kan: Ontwikkelen en implementeren van marketingprogramma’s (o.a. geautomatiseerde marketingcampagnes in CRM. Vanuit marketing operations de afdeling Sales ondersteunen met hun commerciële activiteiten. Het verder optimaliseren van Marketing Automation en CRM (Salesforce en Microsoft Dynamics). Samen met de Content Marketeer het opbouwen en beheren van online communities. Beheren en optimaliseren van onze website.

Ook belangrijk, wie ben jij? Je bent een enthousiaste professional met minimaal een afgeronde HBO opleiding. Met jouw can-do mentaliteit ben je vanzelfsprekend communicatief sterk (zowel in het Nederlands als in het Engels) en ben je een energieke verbinder. Ook wordt je soms wel #creabea genoemd, omdat je creatief bent en graag werkt met Adobe Creative Suite. Uiteraard heb je een scherp oog voor detail, want je weet dat alles telt om iets gaafs te creëren. Daarnaast hebben Google Analytics, Marketing Automation en WordPress geen geheimen voor jou. Wat je vooral fijn gaat vinden, is de vrijheid die je gaat krijgen bij ons. Je bent namelijk in staat om je eigen planning te maken en je collega’s daaraan te houden.   Dit mag je van ons verwachten: We vragen veel en daar krijg je ook zeker wat voor terug! Een zelfstandige, maar vooral veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken voor de twee labels - Basefarm (32 FTE) en Login Consultants (90 FTE). Beide organisaties hebben een persoonlijke en mensgerichte cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief en plezier. Want plezier in ons werk vinden wij het allerbelangrijkst, we zijn daarom ook trots dat wij verkozen zijn tot Best Workplaces 2018 door Great Place to Work. Uiteraard ontvang jij een passend salaris met daar bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop en iPhone vinden wij vanzelfsprekend. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen (op basis van 40 uur), krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden!

  Klaar voor onze kennismaking in de Sky Lounge?  Eén  klik op - Solliciteer in twee klikken - en dan neem ik graag contact op met jou. Uiteraard kan je ook contact met mij opnemen als je vragen hebt. Je kan mij bellen of appen op +31(0)6-38686283 of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Read more: Online Marketing Specialist

Technical Consultant

Technical Consultant

Solliciteer in twee klikken

Technical Consultant, dit is jouw uitdaging: Als Consultant bij Login zullen jouw dagen er altijd anders uit zien. Zo kun je bijvoorbeeld als troubleshooter worden ingezet bij één van onze klanten. Het kan ook voorkomen dat je voor langere tijd deel neemt aan een implementatie traject, waar je één van de specialisten bent binnen een projectteam.Waar het op neer komt, is dat jij, met jouw kennis en ervaring van de virtuele werkplek, onze klanten helpt bij het oplossen van hun vraagstukken en/of problemen. Ook belangrijk, wie ben jij? Je bent een specialist op het gebied van desktop virtualisatie. Je hebt kennis van Citrix, Microsoft en/of VMware. Je voelt je als een vis in het water bij o.a. de volgende technologieën: Horizon View, AirWatch, XenApp, XenDesktop, RES (Ivanti), App-V en Windows Server (2008 R2/2012 R2/2016). Wij zijn specialisten op het gebied van End-User Computing en dat is precies waar ook jouw passie ligt.Naast al deze technische skills, vinden wij het belangrijk dat je binnen ons team past. Dat betekent dat je waarde hecht aan een informele werksfeer en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Jij bent tevens ons visitekaartje bij de klant, daarom is het belangrijk dat je zowel representatief als communicatief vaardig bent.

Dit mag je van ons verwachten: Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Jouw kennis zal zich verder verdiepen en je hebt hier de mogelijkheid een guru te worden in jouw vakgebied. Je hebt recht op een leaseauto en een goed salaris, passend bij jouw leeftijd, kennis en ervaring met daar bijhorende bonusregeling. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen, krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Tevens vinden wij een goede pensioenregeling vanzelfsprekend.  

Klaar voor onze kennismaking in de Sky Lounge?  Eén  klik op - Solliciteer in twee klikken - en dan neem ik graag contact op met jou. Uiteraard kan je ook contact met mij opnemen als je vragen hebt. Je kan mij bellen of appen op +31(0)6-38686283 of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Meer: Technical Consultant

Open Sollicitatie

Open Sollicitatie

Let's keep in touch

Hoewel er momenteel geen (openstaande) vacature is, komen wij graag met talenten in contact.  Bij Login Consultants kennen wij namelijk een gezonde groei. Overtuig ons van jouw motivatie en enthousiasme met het onderstaand formulier, dan neemt onze Corporate Recruiter - Tiffany - contact met jou op zodra er mogelijkheden zijn.

Meer: Open Sollicitatie

System Engineer

System Engineer

Solliciteer in twee klikken

System Engineer, dit is jouw uitdaging: Als System Engineer voorzie je onze klanten van 3e lijns support en los je complexe incidenten op. Daarnaast verzorg je ook installaties van infrastructuurcomponenten om de virtuele desktops beschikbaar te stellen. Proactief uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is voor jou vanzelfsprekend. Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met een team van ervaren collega's vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het kan ook voor komen dat je soms op locatie bij de klant bent, wel zo dynamisch! Ook belangrijk, wie ben jij? Net als jouw collega's heb je passie voor het IT-vakgebied waarin wij werken, namelijk de virtuele desktop. Je streeft naar maximale klanttevredenheid en je bent je ervan bewust dat deze wordt bepaald door de prestatie van de virtuele dekstop. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met 2e of 3e lijns werkzaamheden en je hebt een relevante vooropleiding. De volgende technologieën zoals XenDesktop, Horizon View, AirWatch, App-V en ThinApp kennen bijna geen geheimen meer voor jou. Mocht er toch iets zijn waar jij niet uitkomt dan vind je het een uitdaging om op zoek te gaan naar het antwoord. Je stopt niet voordat je deze gevonden hebt.  

Dit mag je van ons verwachten: Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Jouw kennis zal zich verder verdiepen en je hebt hier de mogelijkheid een guru te worden in jouw vakgebied. Kennisdeling, trainingen en certificeringen staan bij ons hoog in het vaandel, hopelijk ook bij jou. Je ontvangt een goed salaris, passend bij jouw leeftijd, kennis en ervaring. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen, krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Tevens vinden wij een goede pensioenregeling vanzelfsprekend.

Klaar voor onze kennismaking in de Sky Lounge?  Eén  klik op - Solliciteer in twee klikken - en dan neem ik graag contact op met jou. Uiteraard kan je ook contact met mij opnemen als je vragen hebt. Je kan mij bellen of appen op +31(0)6-38686283 of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Meer: System Engineer

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 20 342 0280
F. +31 (0) 20 697 5721
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.