Vacatureoverzicht

Corporate Recruiter

Corporate Recruiter

SOLLICITEER IN TWEE KLIKKEN

Word jij mijn partner in crime op het gebied van recruitment? Samen gaan wij de #EUC-talenten vinden en verbinden met Basefarm en Login. Je leest het goed, hashtag EUC, waar staat dat voor? Ik vertel je er graag meer over tijdens onze kennismaking in de Sky Lounge.

Corporate Recruiter, dit ga je doen: Als Corporate Recruiter beheers je vanzelfsprekend de verschillende gesprekstechnieken en ben je actief op zoek naar nieuwe IT-talenten die gespecialiseerd zijn in de wereld van moderne werkplekken en Hybrid Managed Cloud oplossingen. Om dit te bereiken ben je een ware sourcing king/queen en een social media guru - wie niet tegenwoordig? - en weet je onze doelgroep haarfijn te vinden. Ongeacht hoe uitdagend het ook is, #opgeven komt niet voor in jouw feed. Ook ben je creatief, want als geen ander weet je dat niets vervelender is dan benaderd te worden met een standaardtekst. Je volgt continu de laatste ontwikkelingen op het gebied van recruitment en de IT, zodat je haarfijn kan inspelen op de huidige arbeidsmarkt én het employer branding van de twee labels Login Consultants en Basefarm. Je werkt nauw samen met de verschillende hiring managers en collega’s binnen HR. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de complete on-boarding van onze nieuwe collega’s. Hierbij kan je denken aan het opstellen van het contract tot aan het organiseren van de introductiedag. Jij bent dus een onmisbare schakel in de organisatie en je verzorgt de perfecte candidate experience met als resultaat nieuwe collega’s te verwelkomen als Basefarmers en Loginners. Ook belangrijk, wie ben jij? Je bent een enthousiaste professional met HBO werk- en denkniveau en hebt affiniteit met IT. We verwachten echt niet dat je de laatste technologieën kent, maar je weet het wel eigen te maken, want hoe ga je anders jouw killer skills in zetten om de EUC-talenten te verbinden? Enige ervaring - 1 à 2 jaar - is dus mooi meegenomen. Ook ben je een energieke verbinder en heb je een can-do mentaliteit. Je vindt het namelijk fijn om door te pakken en te schakelen met onze collega’s, die ook in Scandinavië kunnen zitten, want we zijn ten slotte een internationaal bedrijf. 

 Dit mag je van ons verwachten: We vragen veel en daar krijg je ook zeker wat voor terug! Een zelfstandige, maar vooral veelzijdige functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt. Je gaat werken voor de twee labels Login Consultants (90 FTE) en Basefarm (32 FTE). Beide organisaties hebben een persoonlijke en mensgerichte cultuur waar veel ruimte is voor eigen initiatief en plezier. Want plezier in ons werk vinden wij het allerbelangrijkst, we zijn daarom ook trots dat wij verkozen zijn tot Best Workplaces 2018 door Great Place to Work. Uiteraard ontvang jij een passend salaris met daar bijhorende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een laptop en iPhone vinden wij vanzelfsprekend. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen (op basis van 40 uur), krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Is #Cloud the limit voor jou en wil je ook doorgroeien op het gebied van recruitment? Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop of neem gerust contact met mij op. Ik ben te bereiken op +31(0)6-38686283 of per e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Ik zie jouw sollicitatie graag tegemoet.

SOLLICITEER IN TWEE KLIKKEN

Meer: Corporate Recruiter

Technical Consultant

Technical Consultant

Solliciteer in twee klikken

Technical Consultant, dit is jouw uitdaging: Als Consultant bij Login zullen jouw dagen er altijd anders uit zien. Zo kun je bijvoorbeeld als troubleshooter worden ingezet bij één van onze klanten. Het kan ook voorkomen dat je voor langere tijd deel neemt aan een implementatie traject, waar je één van de specialisten bent binnen een projectteam.Waar het op neer komt, is dat jij, met jouw kennis en ervaring van de virtuele werkplek, onze klanten helpt bij het oplossen van hun vraagstukken en/of problemen. Ook belangrijk, wie ben jij? Je bent een specialist op het gebied van desktop virtualisatie. Je hebt kennis van Citrix, Microsoft en/of VMware. Je voelt je als een vis in het water bij o.a. de volgende technologieën: Horizon View, AirWatch, XenApp, XenDesktop, RES (Ivanti), App-V en Windows Server (2008 R2/2012 R2/2016). Wij zijn specialisten op het gebied van End-User Computing en dat is precies waar ook jouw passie ligt.Naast al deze technische skills, vinden wij het belangrijk dat je binnen ons team past. Dat betekent dat je waarde hecht aan een informele werksfeer en dat je een goed gevoel voor humor hebt. Jij bent tevens ons visitekaartje bij de klant, daarom is het belangrijk dat je zowel representatief als communicatief vaardig bent.

Dit mag je van ons verwachten: Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Jouw kennis zal zich verder verdiepen en je hebt hier de mogelijkheid een guru te worden in jouw vakgebied. Je hebt recht op een leaseauto en een goed salaris, passend bij jouw leeftijd, kennis en ervaring met daar bijhorende bonusregeling. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen, krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Tevens vinden wij een goede pensioenregeling vanzelfsprekend. Enthousiast geworden? Solliciteer dan in twee klikken met jouw profiel op LinkedIn of met het sollicitatieformulier. Uiteraard kan je gerust contact opnemen met onze Corporate Recruiter - Tiffany So - voor vragen. Zij is te bereiken op +31 (0)638686283 of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Meer: Technical Consultant

Open Sollicitatie

Open Sollicitatie

Let's keep in touch

Hoewel er momenteel geen (openstaande) vacature is, komen wij graag met talenten in contact.  Bij Login Consultants kennen wij namelijk een gezonde groei. Overtuig ons van jouw motivatie en enthousiasme met het onderstaand formulier, dan neemt onze Corporate Recruiter - Tiffany - contact met jou op zodra er mogelijkheden zijn.

Meer: Open Sollicitatie

System Engineer

System Engineer

Solliciteer in twee klikken

System Engineer, dit is jouw uitdaging: Als System Engineer voorzie je onze klanten van 3e lijns support en los je complexe incidenten op. Daarnaast verzorg je ook installaties van infrastructuurcomponenten om de virtuele desktops beschikbaar te stellen. Proactief uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden is voor jou vanzelfsprekend. Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met een team van ervaren collega's vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam. Het kan ook voor komen dat je soms op locatie bij de klant bent, wel zo dynamisch! Ook belangrijk, wie ben jij? Net als jouw collega's heb je passie voor het IT-vakgebied waarin wij werken, namelijk de virtuele desktop. Je streeft naar maximale klanttevredenheid en je bent je ervan bewust dat deze wordt bepaald door de prestatie van de virtuele dekstop. Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met 2e of 3e lijns werkzaamheden en je hebt een relevante vooropleiding. De volgende technologieën zoals XenDesktop, Horizon View, AirWatch, App-V en ThinApp kennen bijna geen geheimen meer voor jou. Mocht er toch iets zijn waar jij niet uitkomt dan vind je het een uitdaging om op zoek te gaan naar het antwoord. Je stopt niet voordat je deze gevonden hebt.  

Dit mag je van ons verwachten: Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Jouw kennis zal zich verder verdiepen en je hebt hier de mogelijkheid een guru te worden in jouw vakgebied. Kennisdeling, trainingen en certificeringen staan bij ons hoog in het vaandel, hopelijk ook bij jou. Je ontvangt een goed salaris, passend bij jouw leeftijd, kennis en ervaring. Naast 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen, krijg je ook een halve dag cadeau op je verjaardag, want dat moet natuurlijk gevierd worden! Tevens vinden wij een goede pensioenregeling vanzelfsprekend. Enthousiast geworden? Solliciteer dan in twee klikken met jouw profiel op LinkedIn of met het sollicitatieformulier. Uiteraard kan je gerust contact opnemen met onze Corporate Recruiter - Tiffany So - voor vragen. Zij is te bereiken op +31 (0)638686283 of per e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Solliciteer in twee klikken

Meer: System Engineer

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 20 342 0280
F. +31 (0) 20 697 5721
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.