Ons bedrijf

Bij Login Consultants staat de medewerker centraal. Uitstekende voorwaarden vinden wij net zo vanzelfsprekend, als een competitief salaris. En daarom gaan wij graag een stapje verder. We geloven in het constant blijven opdoen van nieuwe kennis en kunde. Daarom werken we actief aan de ontwikkeling van onze medewerkers, zowel op het gebied van beroepsgerichte kennis als op persoonlijk vlak. Zo worden er geregeld interne kennissessie georganiseerd en kun je maandelijks ‘soft skill’ trainingen volgen, zoals bijvoorbeeld een workshop bloggen of een presentatievaardigheidstraining.

Bovendien mag je er bij Login Consultants van uit gaan continu te worden geprikkeld om het beste uit jezelf te halen door uitdagende en afwisselende opdrachten bij uiteenlopende klanten. Waar andere consultancy partijen wegens complexiteit soms moeten afhaken gaat Login Consultants door en boeken wij succes! Wij zijn een groep gepassioneerde vakidioten die geloven in kennisdeling en graag samen problemen oplossen.

Work hard, play hard

Dat hard werken en plezier hand in hand kunnen gaan bewijst ondermeer ons jaarlijkse Logout weekend. Tijdens dit tweedaagse werknemersevenement kun je rekenen op leuke activiteiten, heerlijk eten en leer je jouw collega’s (nog) beter kennen. Vind je het leuk om met je collega’s het weekend in te luiden en nog een drankje te doen in onze Login Skylounge dan kan dat natuurlijk ook. Het zou zomaar kunnen dat daar nèt op dat moment een nieuwe podcast aflevering wordt opgenomen en dan kun je altijd nog uitwijken naar één van de leuke horecagelegenheden in de buurt. En dan hebben wij het nog niet eens gehad over de teamuitjes die in kleinere setting plaatsvinden. Kortom, genoeg mogelijkheden voor ontspanning en gezelligheid.

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 88 594 9000 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.