Log*into - Parallels

Door Eric van Klaveren

Eric van Klaveren organiseerde woensdag 10 april zijn laatste Log*into voor Login Consultants. Lees hier over zijn laatste keer. Dank Eric, en Sander Noordijk natuurlijk ook, voor al die mooie, interessante #kennisdeelsessies. 

“Woensdag 10 april tijdens “my last supper” opende ik mijn laatste Log*into. Het kennisevenement dat medewerkers van Login eens per kwartaal organiseren voor onze collega’s van Login Consultants en Basefarm. De opening begon als vanouds met de vraag “Heeft het eten gesmaakt en ben je voldaan?” Daarna nam ik de agenda door en als verassing, jawel, een kort dialoog (conference call) met mijn ex-collega, goede vriend, en partner in crime: Sander Noordijk.

Ik heb in het kort mijn visie op EUC verkondigd, met de aspecten en waarom EUC het tofste is om mee bezig te zijn. Natuurlijk had ik ook een partner uitgenodigd om te spreken – Deze avond was het podium voor Parallels. De heren startten met uitleg over hun producten portfolio: Parallels RAS, Mac Management en Desktop. Zij vertelden over hun marktpropositie en welke vraag zij vervullen. Na het kunnen invullen van de unique selling point, technisch plaatsing van de producten, kregen we een uitgebreide demo van het portfolio.

Kortom voor diegene die het hebben gemist, jammer, het was weer een top avond! Iets wat ik zeker ga missen, #kennisdelen voor en door consultants, een sterk aanwezig onderdeel van de #cultuur bij Login Consultants.”

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 20 342 0280
F. +31 (0) 20 697 5721
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.