Log*into Login VSI B.V.

Door Eric van Klaveren

Eens per kwartaal organiseren we voor onze interne medewerkers een kennisavond. Tijdens dit evenement komen – aan het einde van de werkdag - onze collega’s naar kantoor om ervaringen te delen. Vaak presenteren de medewerkers deze zelf, maar het gebeurt ook dat we partners of vendoren uitnodigen voor een sessie.

Woensdagavond 12 september genoten we eerst van een enorme stapel pizza’s. Na het eten start Eric van Klaveren met een update rondom lopende activiteiten en nieuwtjes van collega’s. Naast Eric is Sander Noordijk ook een van de medeorganisatoren van dit kennisevent. Voor vanavond hebben zij Login VSI B.V. uitgenodigd om te presenteren over Login AT en nieuwe ontwikkelingen binnen hun huidige portfolio. Rodney Medina en Sonny Puijk komen de avond vullen met de nieuwste applicaties en vernieuwingen in de portefeuille van Login VSI B.V. (Login AM, Login AT, Login PI en Login VSI).

Login VSI en Login PI is jarenlang geschreven op software van derde. Om adaptief, flexibel en future-proof te blijven, is het onvermijdelijk om een nieuwe basis te ontwikkelen voor deze pakketen. Zo hebben ze een kersvers framework ontwikkelt en maken ze gebruik van een nieuwe engine. Dit geeft Login VSI B.V. elasticiteit in ontwikkelen, testen en maakt het meer toekomst vast. Login VSI B.V. legt deze avond de nadruk op Login AT, Login PI en Login VSI, welke op het moderne framework is gevormd.

Login VSI, het product voor het benchmarken en de schaalbaarheid van een omgeving inzichtelijk te maken, komt in twee varianten; een enterprise- en vendor-variant. De vendor-versie blijft de oude engine gebruiken en de enterprise-editie wordt doorontwikkeld op de nieuwe engine. Waarom? Voor een leverancier is het interessant om hoge scores te blijven behouden tegen bestaande referentie-gegevens. De nieuwe uitvoering heeft deze referte gegevens niet en de kans bestaat dat de concurrent diezelfde versie blijft behouden (met dezelfde gedachten).

Login PI, test, meet en waarschuwt bij elke wijziging die van invloed is op de gebruikerservaring en/of de prestaties van de werkplek. De laatste release, versie 3, zal rond VMworld 2018 Europe officieel uitgebracht worden, aldus Rodney Medina.

LoginAT, test (automatisch) de compatibiliteit van één of meerdere applicaties na een update of wijziging. Hiervoor gebruikt de software een referentie (baseline) -keuring van het betreffende programma. De eerste editie is momenteel gratis als appliance (OVA) te downloaden vanaf de website van Login VSI B.V.

Aan het eind van de sessie geeft Sonny Puijk een kijkje achter de schermen van het recent ontwikkelde framework, laat zien welke tooling bij de programmatuur gebruikt wordt en waar op te letten. Iedere 1ste versie heeft kinderziektes, maar deze worden er later uitgestreken of door de community opgepakt. Na afloop van de sessie is er een hapje en drankje met ruimte om te socialiseren en te netwerken.

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 20 342 0280
F. +31 (0) 20 697 5721
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.