Berry de Jager

“Zonder de Commodore 64 was ik waarschijnlijk schilder geworden”

Berry de Jager kwam in 2007 in dienst bij Login Consultants. In de afgelopen jaren heeft hij een aantal uitstapjes naar andere bedrijven gemaakt, maar kwam toch altijd weer terug bij Login Consultants. Wij spraken hem over waarom hij toch elke keer weer besloot om terug te komen.

Read more: Berry de Jager

Mick Hilhorst

“Mijn doel is om in januari 2020 als consultant aan de slag te gaan”

Mick Hilhorst is in augustus 2018 bij Login Consultants komen werken. Hij werkt op de afdeling Managed Services als Engineer en heeft de ambitie om door te groeien naar consultant. Wij spraken hem over zijn werk, ambities en hoe hij het vindt om voor Login Consultants te werken.

Read more: Mick Hilhorst

Grip op je data met “Data Loss Prevention” van Office 365

Door Pieter Santema

Onlangs heeft de Autoriteit Persoonsgegevens een overzicht gepubliceerd met de in 2018 gemelde datalekken. Daarin is te lezen dat er ten opzichte van 2017 een stijging van het aantal meldingen is. Natuurlijk heeft de intreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hier ook mee te maken, maar desondanks is er in 63% van de gevallen toch verkeerde informatie bij een verkeerde ontvanger terecht gekomen.

Read more: Grip op je data met “Data Loss Prevention” van Office 365

VMware View Security Server vs Unified Access Gateway

Door Johan Dijkstra

Hoewel de VMware Security Server nog steeds wordt ondersteund voor VMware Horizon View (op moment van schrijven, versie 7.7), waarom zou je dan toch overstappen naar de VMware Unified Access Gateway (UAG)?

Onlangs was ik bij een klant, deze klant was overgestapt van VMware Horizon 6 naar VMware Horizon 7.4 en in de upgrade bleven de VMware Security Servers behouden. Argumenten om niet over te gaan naar de VMware Unified Access Gateway waren:

Read more: VMware View Security Server vs Unified Access Gateway

Dennis Sigmond

"Ik wil me altijd verder ontwikkelen"

Dennis Sigmond begon in 2008 als Specialist bij Login Consultants. Sinds zijn aantreden is hij in een snel tempo opgeklommen naar IT Architect en Managing Consultant. Hij vertelt ons hoe zijn carrière bij Login verliep.

Read more: Dennis Sigmond

DuCUG 15 maart 2019

Door Siebrand Feenstra

Een druilerige en winderige vrijdag in maart, het moment om samen met 180 mede vakidioten, concullega’s en partners in crime je te vermaken op de 15e Dutch Citrix User group (DuCUG). Dit community-event wordt twee keer per jaar op wisselende locaties gehouden en is voornamelijk (maar niet uitsluitend) gericht op Citrix-producten en -technologieën. Citrix heeft in Nederland een actieve community, getuige ook het feit dat een fors deel van de CTP en CTA’ers uit ons land komen en een heel leger ervan was deze dag aanwezig.

Read more: DuCUG 15 maart 2019

Wat is Data Loss Prevention (DLP)?

Door Ferry Stelte

Data Loss Prevention (DLP) is een set van tools en processen die voorkomen dat gevoelige of bedrijfskritische informatie op straat komt te liggen. DLP-software classificeert vertrouwelijke en bedrijfskritische informatie en identificeert schendingen van beleidslijnen die zijn vastgesteld door organisaties of binnen een beleidspakket dat volgens regelgeving zoals HIPAA, PCI-DSS of GDPR (AVG), nageleefd moet worden. Als overtredingen worden geïdentificeerd, geeft DLP een waarschuwing, encryptie en/of andere beschermende maatregelen om te voorkomen dat medewerkers per ongeluk of expres gegevens delen die de organisatie in gevaar kunnen brengen.

 

Read more: Wat is Data Loss Prevention (DLP)?

De vier meest voorkomende performance problemen

Door Ferry Stelte

Op 29 januari 2019 stonden Manfred Rothfusz en ik op The Login VSI – VDI Performance Summit, een event dat 100% gericht is op de performance van VDI en RDS-omgevingen (virtuele desktop omgevingen). Daar vertelden wij over de vier meest voorkomende en/of indrukwekkende performance problemen die wij tijdens onze Workplace Performance Assessments (Performance Scans) tegen zijn gekomen.

Read more: De vier meest voorkomende performance problemen

  • 1
  • 2

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 88 594 9000 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.