Login*to – The human as a vulnerability

Eéns in het kwartaal organiseren we bij Login Consultants een kennissessie. Tijdens dit evenement komen onze collega’s op kantoor om aan het eind van een werkdag met elkaar ervaring en kennis te delen. Tijdens onze laatste Login*to van dit jaar nam Ferry Stelte ons mee in de wereld van security. Waarom zijn mensen het grootste risico. En hoe verbeter je de security van een organisatie?

Read more: Login*to – The human as a vulnerability

Een nieuw Citrix staat op tijdens de Citrix Solutions Day

Door Sander Noordijk

"There is no defined date for the future of work”. Met deze sterke woorden opent Christian Reilly zijn keynote tijdens de Citrix Solutions Day 2018. En de VP en CTO van Citrix slaat hiermee de spijker op zijn kop; we moeten niet toewerken naar de toekomst, we leven nu in toekomst. De moderne werkplek en de uitdagingen die daarbij horen zijn wat ons nu zou moeten bezighouden. We hebben inmiddels te maken met een 1 op 1 ratio als het aankomt op mobiele apparaten versus werkplekken en de helft van alle medewerkers zijn millenials. Mensen die als digital natives gewend zijn aan simpel werkende technologie en dit ook verlangen van de applicaties waar zij dagelijks mee moeten werken.

Read more: Een nieuw Citrix staat op tijdens de Citrix Solutions Day

User eXperience is key to Windows 10 VDI

Door Eric van Klaveren

De behoefte van de werknemer om een grafisch mooiere, vloeiendere ervaring en een hogere reactiesnelheid in de werkplek te hebben is in de afgelopen jaren enorm toegenomen. Microsoft Windows 10 laat dit blijken door een compleet nieuw redesign van de Desktop Windows Manager (grafische schil), welke is gebouwd op DirectX. Applicaties (Web) welke meer en meer gebruik maken van OpenGL of WebGL en hogere resoluties nodig hebben en/of dubbele schermen verwachten, hebben meer grafische rekenkracht nodig. De intens beeldende weergave hebben een grote invloed bij het benutten van een grafisch verwerkende éénheid (GPU). 

Read more: User eXperience is key to Windows 10 VDI

Log*into Login VSI B.V.

Door Eric van Klaveren

Eens per kwartaal organiseren we voor onze interne medewerkers een kennisavond. Tijdens dit evenement komen – aan het einde van de werkdag - onze collega’s naar kantoor om ervaringen te delen. Vaak presenteren de medewerkers deze zelf, maar het gebeurt ook dat we partners of vendoren uitnodigen voor een sessie.

Read more: Log*into Login VSI B.V.

Logistieke dienstverlener kiest voor eReadiness voor managen Windows 10 upgrades

Door Bart van Tilburg 

Grote internationale logistieke dienstverlener gaat de Windows 10 upgrades en updates managen met eReadiness, de nieuwe tool van IT Delivery Management wordt geleverd via Login Consultants.

Na een uitgebreide pilot van vijf maanden, waarin het meerdere producten geëvalueerd heeft voor het managen van de Windows 10 upgrades, koos deze organisatie voor eReadiness omdat het voldoet aan alle gestelde requirements. Het is eenvoudig te configureren, verrassend makkelijk te gebruiken en specifieke wensen laten zich vlot inpassen. Ook biedt eReadiness een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Read more: Logistieke dienstverlener kiest voor eReadiness voor managen Windows 10 upgrades

  • 1
  • 2

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 20 342 0280
F. +31 (0) 20 697 5721
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.