Login Live 2019

Elk jaar organiseren collega’s het Login Live evenement. Tijdens deze dagen delen Loginners en Basefarmers exclusieve content en real-life-ervaringen met elkaar. De inhoud wordt in verschillende sessies aangeboden. Er zijn sessies over technische ervaringen of juist overdracht van specifieke technische kennis  Je kan kiezen uit verschillende sessies die het best bij jou passen.

Read more: Login Live 2019

LOGIN TECHCAST LIVE

Bij de Login TechCast komen verschillende experts uit de industrie samen om te praten over nieuwe technologieën en IT uitdagingen waarvoor organisaties zich vandaag de dag gesteld zien. Hosts Sander Noordijk en Eric van Klaveren nemen je mee op een enerverende reis langs de digitale werkomgeving, end user computing en user experience. Dit jaar hebben we de eerste Techcast Live met publiek gehouden in Amsterdam. Het panel bestond uit Christiaan Brinkhoff, Erik Dijkman, Remko Weijnen, Rob Beekmans, Johan van Amersfoort, Dennis Sigmond en dat dit een interessante discussie heeft opgeleverd kun je hieronder zien.

 

Read more: LOGIN TECHCAST LIVE

Login Live - de geschiedenis

Sinds 2011 organiseren collega’s het Login Live evenement. Tijdens deze dagen delen wij ‘Loginners’ exclusieve content en real-life-ervaringen met elkaar. De inhoud wordt in verschillende sessies aangeboden. Wil je technische ervaringen horen of liever meer over soft skills leren?  Je kan kiezen uit verschillende sessies die het best bij jou passen.

Read more: Login Live - de geschiedenis

LogOut weekend - 2018

 Dat je een week in dienst bent en dan meteen op LogOut weekend gaat met zo’n 60 van je nieuwe collega’s. Dat overkwam mij en mijn collega’s Carlos en Carlijn. Op vrijdagmiddag 8 juni sloten wij aan in de file op de A2 om te gaan teambuilden in Limburg.

En daar stonden we dan vrijdagavond half 9 op het Vrijthof, opgedeeld in teams en klaar om onder leiding van Expert in Actie ‘Wie is de Mol’ te spelen. Mollend en dollend kregen we opdrachten we moesten foto’s maken, foto’s op volgorde leggen, woorden en spreekwoorden uitbeelden en een behendigheidstest waarbij we vals speelden, maar dit later wel eerlijk hebben opgebiecht. De dag sloten we af in Café Den Ouden Vogelstruys. Met een kleine groep zijn we verder gaan kijken om uiteindelijk dansend de nacht in te gaan. Carlos werd nog aangevallen door een zeester, maar daar had je bij moeten zijn...

Read more: LogOut weekend - 2018

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 88 594 9000 
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.