Wat doen we met jouw informatie?

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens alleen als dat nodig is voor het wervingsproces  of als dat wettelijk verplicht is. Zodra jij bij ons solliciteert, verzamelen, gebruiken en bewaren wij, de door jou toegezonden, gegevens ten behoeve van ons wervingsproces. Wij doen dit bijvoorbeeld om te controleren of je de juiste kwalificaties voor de vacature hebt. Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens zoals je politieke overtuiging, religieuze overtuiging of ras.

 

Voor bepaalde functies geldt dat het afnemen van een assessment onderdeel is van het wervingsproces. Als er een assessment van toepassing is dan staat dit duidelijk vermeld in de vacaturetekst. Het assessmentbureau zal jouw gegevens dan ook willen ontvangen. Hiervoor vragen wij jou vooraf schriftelijke toestemming.

                    

Wij bewaren jouw gegevens zolang als nodig is voor het doel waarvoor ze oorspronkelijk zijn verzameld. Als je ons toestemming geeft om je gegevens langer te bewaren dan gebruiken wij deze ook voor de werving van toekomstige vacatures.

 

 

Vragen?

Indien je vragen hebt over de verzameling en verwerking van jouw persoonsgegevens, kun je contact opnemen met onze HR afdeling op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch via 020 342 02 80.

Contact

Login Consultants Nederland B.V.
De Entree 95
1101 BH Amsterdam
The Netherlands
T. +31 (0) 20 342 0280
F. +31 (0) 20 697 5721
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.